BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Thursday, August 19, 2010

Cian dye....

Hurmmm...hai...hai...ader cter x best lorhhh,smlam mlm,Airin dpat thu yg Achik kene keracunan makanan...Alorrrrhhh,cian sgt2 kat TEDDY Airin nie...hurmmm..Smlm nak msj lama pun x blh coz Airin gne phone orng,klu phone Airin dah lama Airin msj dye...huhuhuu....Hari nie Achik dah ok or x erk?Smlm Airin ade janji dgn dye nak send msj klu Airin dah topup but,sampai skrng topup x msuk2 lagi....Lg satu yg serabutkan fikiran Airin ialah,bila Achik free erk?Airin forgot nak tnya dye...hehhehehehe...tapi Airin tetap gak msj dye tapi mlm lah....Mlm dye free kot...huhuhuhu...Airin mlm nie nak jln2 cari tudung buat raya nanti,sekaligus nak cari hadiah utk birthday adik Airin yg form2 tu,so x de lah nak kna study mlm nie...hihihi...leh msj Acik skali..hhohohoho
p/s:to achik:HOPE ACHIK DAH SIHAT COZ BLH MSJ AIRIN MLM NIE...HAHHAHA

0 comments: