BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Thursday, August 19, 2010

Ske2..hhhihii

hai...hai....bye..bye...hehehehe..hari nie mood Airin baik nak ltak  pic kartoon kat dlm blog nie...Airin pun x thu nak wat pe dgn pic kartoon yg bnyak kat dektp Airin nie...hahhahahaaa.Dekat Airin punya desktop nie bnyak gambar kartoon,so dgn baik hatinya Airin ambil pic tu lalu msukkan ke dlm blog nie...Sweet gak ltak pic cartoon kat sini...heheheehehe
Pg xd,Alhamdulillah,test chemistry Airin leh jwb...huhuhu...Hope result nanti gempak..hihihii
Pjam clik,pjam clik,sekjap jer mse dah berlalu..smua yg berlaku thun nie mnjadi knangan sama ader Pahit @ manis..hohohhoo....Hari raya pun semakin dkat...Yeah!!!Airin dah siap bli bju utk rye nanti...sbgai anak dara melayu sejati(poyo jer..hikhikhik)Airin  bli bju Kurung berwarna coklat keemasan sepasang dan bju Kebaya berwarna oren sepasang...wow,x sabar rsenye nak raya,blik kmpung,pkai bju rye...hahhahah..Blik nanti,sedara-mara Airin kat terengganu msti terkjut giler tgk Airin yg dah bnyak berubah nie...Airin brubah ke arah anak dara yg lbih comel ngan cute dari dulu....hihihihihihii

0 comments: