BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Saturday, March 19, 2011

I Luv Shawl

Yeahh!!Airin jmpa contest lagi and nak msuk..huhu..Lagi2 nie contest sal Shawl..haha..ske2
Ok Airin join this contest..Kalau nak tau lbih lanjut..
Lawat Lah Blog Akak Comell nie :D
Syarat2 nak join this contest..

okeh syarat2nye!!~>...

  • okeh kalu boleh uolss follow la blog cik senah ye.... bukan ape senng tahu perkembangan kan.....

  • okeh tolong like kan 2 page di bawah ( maklum la bantu membantu yerk!! ~ ) .( yang join 17 hingga 27 hb je k join 28.3 hingga tarikh tamat tak payah okeh!!~ sangat beterima kaseh!! )kalu boleh tinggalkan komen kat situ!!~......


  • wat la satu entry sal bende alah ni dgn tajuk seperti di atas tu..... then letakkan la satu pic korg yep yang berkaitan dgn shawl la...... yang korng rase paling chantek... cik senah nak satu je.....and cite la sikit ye..... 

  • letak banner contest ni jangan lupe okeh.... di entry dan side bar korang pastikan di link kan terus ke link contest ni.....

  • da siap tinggal kan URL entry korang kat ruangan komen entry ini...... okeh!!.....

  • CS akan update penyertaan korang dengan menyenaraikan penyertaaan..... okeh!!! dan tolon tag seberape orang yang uolss nak...... minimum 1 org...

okeh contest ni bermula pada tarikh ini 17.3.2011 dan tamat pada 1.4.2011 sebarang perubahan akan diberitahu kelak... untuk hadiah CS akan post entry len!! tunggu!!~...........( tarikh akan di lanjutkan jika penyertaan kurang dari 20)


Dekat umah nie dah mcm gudang shawl pnuh ngan mcm2 colour tpi kat sini Airin nak ltak pic shawl yg pling Airin ske..Iaitu Pic shawl warna pink..waaa!! sgt comell(*perasan lak..ngeee :D) and mendapat sambutan  di
Mama tgk Airin nak masuk contest I LUV SHAWL then mama suh Airin ltak pic nie..
Okay..Mengenai pic nie..Nie Pic pkai shawl yg first..mmndangkan Airin mnat warna pink so Airin bli warna pink..Mmg agak lain k bila mula2 pkai shawl then bila ltak pic kat FB,x sangka lak dapat sambutan yg mngatakan comell pic nie..huhu..Sambutan first dri family and my lovely brother..Masa mula2 pkai rasa plik jer..tapi nak ikut trend skrng so pakailah..hehe..
Gambar nie Airin edit skit ngan ltak bloom and Tulisan..

P/S:jangan marah yer  kak..saya edit pic skit...ngeee :D


Friday, March 18, 2011

(✖╭╮✖) Urmmm..Rindu My B (✖╭╮✖)

Hyepp..Urmm..Airin btul2 rindukan dye...seriusly..rindu sgt2 nak dgr sore dye..Selalunyer sblum tido My B always call Airin..sjak dua menjak nie..My B dah x call lagi..Ermm..Mmg rindu sgt..
walaupun kitaorng kdang ske 
Gaduh..Last2 kitaorng akan baik blik..Sbb Airin dan dye saling menyayangi..huhuu

Rindu sgt2 dkt dye..btull2 nak dye call airin..MISS U!!!

(╥╥) Seriusly Airin jelez!! (╥╥)

Huwaaaa!! seriusly im jelez gler...Jangan nangis whai Cik Airin..
Nanty mke kamuu yg comell nie jdi mcm nie
Nangis2 tetap nmpak comell kata abng..

Eiii..yg B g msj ngan girl lain and replay msj bby lambat sdgkan B yg send msj lu..Geramnyer..Ok Fine..B pegi text ngan girl tu then Bby lak nak gi kuar jln2..Phone,bby "SENGAJA" tinggalkan..
Dah lah smlm ader sorng girl nie minat kat B sampai sanggup wat pape jer utk B..huh!!
B terpaksa delete Tagged B..di mana kita berdua knal..huh!!
And kpda girl tu..Eiii!! JANGAN NAK MENYIBUK BLH????
Geramnyer!!!
 Tgk!! kan dah geram!!

Ok lah..Airin nak hang out sorang2..Tak nak Bawa Phone!!
Nak Bawa diri sorng2..
Majuk ngan kamoo!!!

Tuesday, March 15, 2011

REDMINIBEE CONTEST

Hyep2..airin dah join contest nie..hehe..tba2 terasa lak airin  nie nak join CONTEST ..hehe..Kalau u all nak join this CONTEST...Klik SINI
Nie banner utk CONTEST tu :
Comell nyer banner nie... :)

Syarat2 nak join CONTEST nie :
* Mudah saja.! Hanya dengan MENGARANG 1 ENTRY yg bertajukREDMINIBEE CONTEST,
dan memerlukan korg untuk...

1. MELETAKKAN BANNER "REDMINIBEE CONTEST" (sperti di atas),
di DALAM ENTRY tersebut dan di SIDEBAR BLOG korg.!

2. LINK kan BANNER tersebut terus kepada ENTRY CONTEST AKUnie.!

3. JAWAB 9 SOALAN YG DIAJUKAN dgn jawapan yg UNIK + SIMPLE.!

4. And lastly,UPLOAD 1 GAMBAR SINGLE KORG YG PALING UNIK.!
(mungkin unik dari segi memek muka @ pose korg)
BOLEH EDIT GAMBAR.! TAPI JANGAN TERLEBIH EDIT PLAK...coz aku SUKAKAN YG SIMPLE...

5. Korg boleh follow blog aku nie untuk mngetahui sebarang update contest nie nanti.!Tapi TIADA PAKSAAN,terpulang...;D

6.Sekiranya da selesai,hantarkan LINK ENTRY KORG tue terus keCOMMENT BOX AKU DI ENTRY NIE .
ssssSoalan2 nyer =)
1. Cuba bayangkan jika korg tersesat di dalam sebuah hutan tebal seorg diri,tiba2 korg ternampak sebuah rumah usang 2 tingkat,korg nak masuk ke dalam rumah tue @ hanya meneruskan perjalanan mencari jalan keluar dari hutan tebal tue.?KENAPA.?
My answer:Airin akan meneruskan perjalanan mencari jalan keluar dari hutan tebal tu sebab Airin nak balik rumah dan jumpa orang-orang yang airin sayang..Lagi satu,USAHA TANGGA KEJAYAA..kalau Airin tak usaha dan duduk dalam rumah tu jer..sampai bila airin akan keluar dari hutan tebal tu.. ^_^

2. Antara KAMBING/LEMBU/BADAK@UNTA,yg mana paling comel bagi korg.?KENAPA.?
My answer :badak lah sebab badak sangat chubby..comel sangat bila badak nie duk berendam dalam air..ngee :D

3. Bila korg keluar bershopping di shopping mall,korg akan serbu side mana dulu.?Kedai kasut.?Baju.?CD.?Buku2.?@ mungkin yg lain.?KENAPA.?
My answer: Airin akan serbu kedai buku dulu..haha..Sebab Airin nie HANTU NOVEL and HANTU BUKU..Nampak kedai buku jer hilang dah benda lain..

4. Jika diminta untuk mengira berapa helai rambut korg tue,korg nak kira ke x.?KENAPA.?
My answer: Tak nak lah kira..Mesti pening kepala airin nie nak kira satu-persatu rambut tu ..haishh @_@

5. Jika diberi pilihan,antara PARIS HILTON/LINDSAY LOHAN @ BRITNEY SPEARS,korg nk tidur sebilik ngn sape.?ngeee~~~KENAPA.?
My answer: Airin nak PARIS HILTON sebab dia comel sangat2..
And dia selalu pakai pakaian ikut trend terkini..

6. Korg suka sgt cat bilik korg colour pe.?KENAPA.?
My answer: Warna hijau apple..Bagi Airin warna hijau apple tu boleh menenangkan perasaan,tekanan dan sedap mata memandang..

7. Andai diberi 1 pulau indah untuk korg majukan,benda apa yg 1st korg nak bina kat pulau tue.?KENAPA.?
My answer: Airin nak bina perpustakaan novel..Dalam perpustakaan tu cuma ada semua novel2 yang ada dalam dunia nie..


8.Insya-ALLAh,kalau de rezeki,korg nk anak brapa org.?KENAPA.?
My answer: 4 orang dah cukup..2 boy and 2 lagi girl..Sebab kalau dapat 2  boy and 2 girl..Boleh jadi sepasang...Boy boleh tolong papa dye and Girl boleh tlg Airin..haha..Boy akan jadi kacak macam papa dye and girl blh jadi secomell airin..haha :D

9. Antara RUMAH DI TGH PULAU (cam rumah apek dlm aspalela tue) @ RUMAH DI TGH HUTAN (cam rumah tarzan tue),korg lebey suka yg ne.?KENAPA.?
My answer: Airin pilih dalam hutan sebab boleh jadi JANE(isteri TARZAN)haha..Lagi satu Airin suka Alam semula jadi..

10. UPLOAD PHOTO UNIK KORG DI SINI.! ;D

Haaa!!Nie pic original..No edit2 k..
P/S:Nie first time Airin posing kat pkok...So unik kod..hehee..




To My VVIP:
Putut
Yanie
BBC
Nurul
p/s: jangan lupe join tau (: 


Monday, March 14, 2011

(✖╭╮✖) Btull ke? (✖╭╮✖)

Hyepp..btull ke apa yg Airin dgr dri jiha yg S(bkn nama sbnar) excident..No!! Airin x percaya pun..urmm..
and lagi satu jiha ader ckp yg Sabri  lost mind?? Oh my God if it truly..
Jiha ader gak ckp yg S(bkn nama sbnar) dah x ingat Airin and jiha lgi..Hah??sdihnyer..thun lpas bnyak kali kitaorng lepak sama2 and then thun nie airin dpt tau yg dye excident and lost mind..urmm..sdihnyer..jiha ckp dye dah x ingat kwn2 dye termsuk jiha and airin..Thun lpas kitaorng selalu tgur sapa then x kan thun nie dye......(Haaa!!Airin x tau nak ckp pe lgi)..Sekelip mata jer semua bnda tu berlaku..so sad...

P/S: Airin ngan jieha knal and rapat ngan S thun lpas...

(●*∩_∩*●) Yeah!!! Orng Ganu dtg sini (●*∩_∩*●)

Hyep2..Hari nie Airin dpat tau yg orng Ganu nak dtg umah..yeah!!yeah!! Happynyer..Yg paling happy mama ckp Danial ikut skali..aduyaii..lama x jmpa si kcil tu..msty tmbah comell dak tu..hehe..Danial..x sabar kak Airin nak jmpa Danial..hehe..Nanti kak Airin ajak gi jln2 k..huhuhu
P/S:Kak Airin Syg Danial sgt2

Sunday, March 13, 2011

(✖╭╮✖) Belajar Mengedit 2 (✖╭╮✖)

Hyep..hehe..hari nie blajar edit gmbar nie lak..hehe..apa mcm??
rasa2 leh msuk CONTEST x??