BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Saturday, March 19, 2011

I Luv Shawl

Yeahh!!Airin jmpa contest lagi and nak msuk..huhu..Lagi2 nie contest sal Shawl..haha..ske2
Ok Airin join this contest..Kalau nak tau lbih lanjut..
Lawat Lah Blog Akak Comell nie :D
Syarat2 nak join this contest..

okeh syarat2nye!!~>...

  • okeh kalu boleh uolss follow la blog cik senah ye.... bukan ape senng tahu perkembangan kan.....

  • okeh tolong like kan 2 page di bawah ( maklum la bantu membantu yerk!! ~ ) .( yang join 17 hingga 27 hb je k join 28.3 hingga tarikh tamat tak payah okeh!!~ sangat beterima kaseh!! )kalu boleh tinggalkan komen kat situ!!~......


  • wat la satu entry sal bende alah ni dgn tajuk seperti di atas tu..... then letakkan la satu pic korg yep yang berkaitan dgn shawl la...... yang korng rase paling chantek... cik senah nak satu je.....and cite la sikit ye..... 

  • letak banner contest ni jangan lupe okeh.... di entry dan side bar korang pastikan di link kan terus ke link contest ni.....

  • da siap tinggal kan URL entry korang kat ruangan komen entry ini...... okeh!!.....

  • CS akan update penyertaan korang dengan menyenaraikan penyertaaan..... okeh!!! dan tolon tag seberape orang yang uolss nak...... minimum 1 org...

okeh contest ni bermula pada tarikh ini 17.3.2011 dan tamat pada 1.4.2011 sebarang perubahan akan diberitahu kelak... untuk hadiah CS akan post entry len!! tunggu!!~...........( tarikh akan di lanjutkan jika penyertaan kurang dari 20)


Dekat umah nie dah mcm gudang shawl pnuh ngan mcm2 colour tpi kat sini Airin nak ltak pic shawl yg pling Airin ske..Iaitu Pic shawl warna pink..waaa!! sgt comell(*perasan lak..ngeee :D) and mendapat sambutan  di
Mama tgk Airin nak masuk contest I LUV SHAWL then mama suh Airin ltak pic nie..
Okay..Mengenai pic nie..Nie Pic pkai shawl yg first..mmndangkan Airin mnat warna pink so Airin bli warna pink..Mmg agak lain k bila mula2 pkai shawl then bila ltak pic kat FB,x sangka lak dapat sambutan yg mngatakan comell pic nie..huhu..Sambutan first dri family and my lovely brother..Masa mula2 pkai rasa plik jer..tapi nak ikut trend skrng so pakailah..hehe..
Gambar nie Airin edit skit ngan ltak bloom and Tulisan..

P/S:jangan marah yer  kak..saya edit pic skit...ngeee :D


0 comments: