BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Tuesday, March 15, 2011

REDMINIBEE CONTEST

Hyep2..airin dah join contest nie..hehe..tba2 terasa lak airin  nie nak join CONTEST ..hehe..Kalau u all nak join this CONTEST...Klik SINI
Nie banner utk CONTEST tu :
Comell nyer banner nie... :)

Syarat2 nak join CONTEST nie :
* Mudah saja.! Hanya dengan MENGARANG 1 ENTRY yg bertajukREDMINIBEE CONTEST,
dan memerlukan korg untuk...

1. MELETAKKAN BANNER "REDMINIBEE CONTEST" (sperti di atas),
di DALAM ENTRY tersebut dan di SIDEBAR BLOG korg.!

2. LINK kan BANNER tersebut terus kepada ENTRY CONTEST AKUnie.!

3. JAWAB 9 SOALAN YG DIAJUKAN dgn jawapan yg UNIK + SIMPLE.!

4. And lastly,UPLOAD 1 GAMBAR SINGLE KORG YG PALING UNIK.!
(mungkin unik dari segi memek muka @ pose korg)
BOLEH EDIT GAMBAR.! TAPI JANGAN TERLEBIH EDIT PLAK...coz aku SUKAKAN YG SIMPLE...

5. Korg boleh follow blog aku nie untuk mngetahui sebarang update contest nie nanti.!Tapi TIADA PAKSAAN,terpulang...;D

6.Sekiranya da selesai,hantarkan LINK ENTRY KORG tue terus keCOMMENT BOX AKU DI ENTRY NIE .
ssssSoalan2 nyer =)
1. Cuba bayangkan jika korg tersesat di dalam sebuah hutan tebal seorg diri,tiba2 korg ternampak sebuah rumah usang 2 tingkat,korg nak masuk ke dalam rumah tue @ hanya meneruskan perjalanan mencari jalan keluar dari hutan tebal tue.?KENAPA.?
My answer:Airin akan meneruskan perjalanan mencari jalan keluar dari hutan tebal tu sebab Airin nak balik rumah dan jumpa orang-orang yang airin sayang..Lagi satu,USAHA TANGGA KEJAYAA..kalau Airin tak usaha dan duduk dalam rumah tu jer..sampai bila airin akan keluar dari hutan tebal tu.. ^_^

2. Antara KAMBING/LEMBU/BADAK@UNTA,yg mana paling comel bagi korg.?KENAPA.?
My answer :badak lah sebab badak sangat chubby..comel sangat bila badak nie duk berendam dalam air..ngee :D

3. Bila korg keluar bershopping di shopping mall,korg akan serbu side mana dulu.?Kedai kasut.?Baju.?CD.?Buku2.?@ mungkin yg lain.?KENAPA.?
My answer: Airin akan serbu kedai buku dulu..haha..Sebab Airin nie HANTU NOVEL and HANTU BUKU..Nampak kedai buku jer hilang dah benda lain..

4. Jika diminta untuk mengira berapa helai rambut korg tue,korg nak kira ke x.?KENAPA.?
My answer: Tak nak lah kira..Mesti pening kepala airin nie nak kira satu-persatu rambut tu ..haishh @_@

5. Jika diberi pilihan,antara PARIS HILTON/LINDSAY LOHAN @ BRITNEY SPEARS,korg nk tidur sebilik ngn sape.?ngeee~~~KENAPA.?
My answer: Airin nak PARIS HILTON sebab dia comel sangat2..
And dia selalu pakai pakaian ikut trend terkini..

6. Korg suka sgt cat bilik korg colour pe.?KENAPA.?
My answer: Warna hijau apple..Bagi Airin warna hijau apple tu boleh menenangkan perasaan,tekanan dan sedap mata memandang..

7. Andai diberi 1 pulau indah untuk korg majukan,benda apa yg 1st korg nak bina kat pulau tue.?KENAPA.?
My answer: Airin nak bina perpustakaan novel..Dalam perpustakaan tu cuma ada semua novel2 yang ada dalam dunia nie..


8.Insya-ALLAh,kalau de rezeki,korg nk anak brapa org.?KENAPA.?
My answer: 4 orang dah cukup..2 boy and 2 lagi girl..Sebab kalau dapat 2  boy and 2 girl..Boleh jadi sepasang...Boy boleh tolong papa dye and Girl boleh tlg Airin..haha..Boy akan jadi kacak macam papa dye and girl blh jadi secomell airin..haha :D

9. Antara RUMAH DI TGH PULAU (cam rumah apek dlm aspalela tue) @ RUMAH DI TGH HUTAN (cam rumah tarzan tue),korg lebey suka yg ne.?KENAPA.?
My answer: Airin pilih dalam hutan sebab boleh jadi JANE(isteri TARZAN)haha..Lagi satu Airin suka Alam semula jadi..

10. UPLOAD PHOTO UNIK KORG DI SINI.! ;D

Haaa!!Nie pic original..No edit2 k..
P/S:Nie first time Airin posing kat pkok...So unik kod..hehee..




To My VVIP:
Putut
Yanie
BBC
Nurul
p/s: jangan lupe join tau (: 


0 comments: