BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Sunday, August 22, 2010

To achik!!!

Errr,jangan lah asyik nak usik Airin jer....grrr....sapa yg rindu achik erk?Eiii,sapa lah girl tu....Kata nak topup and trus text girl tu,tapi x der pun...nie mesti gi date...Urmmmmm....hahhaha(ske2 ati jer girl tu main serkap jarang)hahahha..PDAN MUKA DYE!!!....eh,salah lah,achik kan nak jdi DJ TECHNO...so dye bz...hihihihii..
yELAH,ADER ORNG RINDU ACHIK...(itu lah ayat yg dye slalu ckp)grrrr...Buat mlu jer...dye yg mulakan dlu,girl tu yg kena...hampeh!!!

0 comments: