BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Monday, August 23, 2010

Kamu sibuk jer!!!Airin x knal kamu k!!!

Heyp,pg xd Airin gi skolah mcm biasa,time nak msuk class kna gi blik pengawas coz der meeting kjap...hurmmm...t'paksa lah Airin pgi panjat  anak tangga tingkat 3 smata2 nak gi meeting...huh!!pnat tu..hiihihi
kelas Airin tingkat 1 jer,nie x pasal2 kna naik tingkat 3 coz der meeting pngawas...lpas meeting,Airin kuar lah dri blik tu ngan mke mlas...tba2 ader bbrapa orng  'mamat' panggil nme Airin...Hye apa yg mamat tu nak?sibuk jer...sapa yg knal dye...klu di bgi peluang pun,Airin x mau knal....mnyampah ader lah...dye dri tingkat 4,terpekik-pekik panggil nme Airin....What's wrong with the guys?huh,mcm lah Airin lyan....NO WAY!!!kwn2 Airin ckap,ko nie dah couple ke?mcm setia pda yg satu jer?...Ha?Airin couple?ngan sapa?Punya lah single di katakan dah berpunya...hahhahahahaahaha!!Dyeorng tnya lagi,klu dah single asal x nak ngan mamat tu?...terkjut Airin ngan soalan tu....ha?errr,Airin x ske lah ngan mamat yg main usha2 mcm tu....rse mcm grr....ntah apa2......Pastu kwn2 Airin tnya lagi...Airin,ke ko dah syg kat seseorng tu?huh,Airin x jwab and trus blah mcm tu jer tgl kan kwn2 Airin....Ksian dyeorng...hahahaha...

0 comments: