BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Saturday, March 12, 2011

(¬¬) Dengan Senang Haty Jer (¬¬)

Hyep..Ya Allah..snang2 ati jer dye ngaku airin nie GF dye..Hey2..sesedap mulut jer..Airin dah berpunya lah..x ske ngan Kamoo..(✖╭╮✖)..Pastu dgn mke x tau malu...dye leh ckp Airin ngan awk dah lama knal..Hey2..chat ngan awk pun saya x pernah k...lagi satu saya mntak kat awk..TOLONG..TOLONG..TOLONG...jgn perasan mke awk kacax sgt sampai leh wat saya TERGILA2 KAN AWK (itu pun klau saya tergila2 kan awk..tapi saya rsa x)..Saya x knal awk then awk ngaku saya GF awk nape??Ingat saya ske ke??..
Awak mngaku pulak dkat cousin saya..Hey..ape nie..then awk ngaku saya GF awk depan GF abng saya..SAPA x marah..
Oleh sbb,awk wat saya bngang..saya REMOVE and BLOCK awk kat FB..puas haty saya

P/S:SAYA MEMANG KEJAM ..

0 comments: