BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Saturday, February 12, 2011

(✿◠‿◠) Saya Bersyukur (✿◠‿◠)

hyep...hehe..hari nie airin ader bnda nak di sampaikan...hoho..x delah..kidding jer...urmm,pi xd airin gi kem kepimpinan dri pkul 7.30 pagi- 5.30 ptg..Waaa!! pnat..but mmg mnyeronokkan..Happy gler...Then time tu gak airin dapat ang pau dri Mr.Ong...Thanks Sir..hehe..Then kat kursus tu kitaorng main mcm2 permainan sekaligus blajar cara nak memimpin sesebuah organisasi..hehe..mmg best sgt..Xd dkat sana dye suh kitaorng senaraikan bnda apa yg airin bersyukur..so airin senaraikan seperti yg tertera di bawah:
1.Airin bersyukur kerana di lahirkan di dalam keluarga yg happy walaupun hidup dlm keadaan sederhana..
2.Airin bersyukur kerana di beri Bapa yg bertanggungjawab utk membesarkan saya dan adik2..
3.Airin bersyukur kerana di kurniakan seorng mama yg baik,pendengar setia..sahabat yg baik,utk saya ketika saya susah @ senang( bkn senang korng nak dpat mama mcm Airin tau!!Mama airin jer yg mcm tu..terlalu istimewa di dlm hidup Airin melebihi segalanya..tak lupa juga pada ayah airin..)
4.Airin bersyukur kerana di kurniakan sibling yg baik,caring and always have fun..
5.Airin bersyukur kerana Airin dan keluarga masih hidup dlm keadaan yg sihat dan bahagia seperti skrang..
6.Airin bersyukur kerana mempunyai ketajaman akal fikiran yg sempurna,pandai membezakan antara yg baik dan buruk,pandai mngawal nafsu dri terlibat dlm gejala sosial yg semakin meluas skrng..
7.Airin bersyukur kerana dilahirkan di dalam Islam serta di berikan didikan agama yg baik.
8.Airin bersyukur kerana di kurniakan seseorng yg blh memujuk airin,membuat airin ketawa,menasihati airin,caring dkat airin...(Thanks Achik..syg kamoo sgt2)
9.Airin bersyukur kerana lahir dlm negara yg aman damai seperti Malaysia..
10.Lastly,Airin bersyukur kerana di beri segala-galanya...
Tgk tu!! bnyak sgt..hehe..kalau ikutkan ti mmg bnyak lagi tapi..pning lak korng nak bacakan..hehe..ok2..sampai berjmpa di lain hari..daaaa

0 comments: