BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Sunday, January 2, 2011

New Year and First day school..

hyep2..yeah!! hari nie first day airin msuk skolah dan jadi senior...wow!!awesome...jmpa adq2 angkat...haha..cmell2..awal2 pagi lagi dh kena jdi pengerusi..yeah!! so enjoy..thun nie klas science kat tingkat bwah so x der lah pnat sgt..dlm class lak airin ddk depan..nanti x der lah kena disturb ngan kwn2..AZAM thun bru nie Nak SUCCES Dlm SPM...Gud Luck Airin...xd kat skolah mcm2 perangai bdax2 nyer..haha :D...bEST LAH...rindu kat kwan2 pun dah lepaskan xd..haha..bru sebulan x jmpa..klu dah bertahun maybe rindu gler2 kat dyeorng tu...xd dah start study sejarah form 5..hahaha...klas Airin still dpat ckgu form 4 kitaorng..hehe..so x delah kekok sgt..huuhu

0 comments: