BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Monday, December 6, 2010

haaa!! dah x nak kuar ptg2 kat kampung!!

hyep2...airin blik kg..now pun ader kat kg...huhu...gne lappy cousin airin...family airin x ikut...huhu..airin sorng jer yg pergi...Urmmm,nak di jadikan story..smlm ptg airin ngan my cousin kuar umah...dpan rumah nenek kitaorng ader taman bsar..time tu ader beberapa jejaka*jejaka ke?jap2...ada beberapa mamat(mamat bru smart skit gne..hehehe)dyeorng x perasan time airin lalu kat situ mula2...airin kuar ngan cousin pun sbb nak bli topup coz dah hbis..nanti mlm x leh call family..hehe*anak manja kan..mana leh x rndu family dye..lagi2 mama!!..miss u!!..after bli topup,airin terpaksa lalu jlan yg airin lalu mula2 xd yg ader beberapa orng mamat melepak...airin rse,mamat tu nak main bola...sambil berjlan pulang tu airin pun sembang ngan my cousin...cousin airin nie freehair and airin plak bertudung..tapi melalui pandangan airin tntang kg tu...kat situ mmg rmai anak dara yg free hair..yg hnya pkai tudung adalah orng tua2 dah separuh abad..sdgkan kat kg tu rmai anak bujang..huhuhu..
airin ngan cousin melintasi mamat tu...haa!!satu bnda malang berlaku..dye orng pandang airin..dye orng ckp...
"wey!!awex pkai tudung lah...waaahhh!!cun siot!!.."time tu airin gugup gler..x thu nak wat pe..airin cbe jln ngan cepat..time tu cousin airin pun airin dah x peduli...haha..lpas tu airin nmpak mamat2 tu kjar airin dri belakang..haaa!! apa lagi. wat langkah seribu lah..dah x ingat dunia time tu...

                                                    dah terasa mcm cartoon nie time lari..haha
sampai umah nenek...abng sepupu airin tnya..."eh,kenapa nie anak dara sorng nie termengah2?..pergi kdai xd duaorng...blik tgl sorng??."hahaha..kat situ bru aku ingat aku tglkan sepupu aku yg chubby tu..haha..
then after 15 minutes..sepupu airin sampai..haha..
dye ckp mamat yg kjar ko xd sebenarnya nak ngorat ko then dyeorng nak mnta no ko..haha...pastu cousin airin hulur kertas yg ader no phone..tu no mamat2 tu...dyeorng nak knal ngan ko...so dyeorng bagi no nie..haha..lwaklah...no tu airin x ambik pun..airin bgi kat sepupu airin...biar dye yg lyan..haha

0 comments: