BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Sunday, November 28, 2010

hurmmm..Pengorbanan seorng kwn..

hyep...hurmm..sbnarnya airin ngan Wan Muhammad Hazrul x ader paper perasaan cinta pun...klu utk dye lak airin x thu lah sama ada dye ader perasaan kat airin or x...hurmm,airin terpaksa tukar relatonship kat FB coz utk gmbirakan hati Haz selepas GF dye meninggal...airin lakukan semua nie dmi abng and persahabatan airin ngan Haz sekaligus nak elakkan dri orng2 kcau airin...AIRIN X SKE WAN MUHAMMAD HAZRUL...airin ske kan orng lain..urmm...airin x nak g tau sapa2 yg airin sukekan someone...airin snang bila dye always contact airin....always caring ngan airin....airin syg dye sgt2...

WAN MUHAMMAD HAZRUL
okay..dye mmg baik tapi hati airin x leh ngan dye...airin sygkan orng lain..hati airin kat orng lain...susahnyer nak eplain...airin tukar relationship kat FB tu pun sbb nak happykan Haz yg ngah sedih...sekaligus Haz nak tolong abng...abng suh dye tukar relationship ngan airin supaya x der orng kcau airin lagi...

PRINCESS AIRIN
jujur airin mmg x der paper perasaan kat Haz...Airin thu Haz masih sygkan arwah tu..
klau Haz nak thu..airin lbih rela korbankan kebahagiaan Airin demi nak tlong orng..
hurmm..tapi pengorbanan airin nie telah membuatkan seseorng tu makin menjauhkan diri dri airin...
x thu lah sama ada itu cuma feel airin or mmg btul...airin rindu sgt2 kat dia...airin juga berkorban semua nie utk abng coz abng nak tgk Haz happy blik mcm dulu...

TO SOMEONE...
im really miss u...it just misunderstanding...urmm :(

0 comments: