BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Wednesday, November 10, 2010

HOW DO U KNOW??...dont busy body

hye blog...lama airin x update kamoo...heheehe...smlm achik msj airin...dye tu mcm tau2 jer time tu airin mmg ngah rndu gler nak tgk msj dye...hahaha...x thu nape...mle2 wat bodo jer perasaan rindu tu..lma2 mkin rndu lak...hahaha...lwak lah...bru jer pgang phone nak story kat abng then hanphone bbunyi msj masuk...skli tgk,achik yg send msj...hahaha...happy gler walaupun skjap...dye bzy so airin tau...x ksah pun..im okay...hurmmm,x lama lagi nak cuti skolah so program msti bnyak..mama nak send airin tuisyen...so cuti skolah nie x gi holiday....jadual blajar utk SPM pun dah di sediakan...kna follow to get A+...thun nie airin bnyak sgt main2 walaupun result yg dpat the best...so thun dpan kna brubah spnuhnya utk dpat lagi BEST!!...GOOD LUCK AIRIN....lagi satu,nape orng ske tnya airin bila nak ader Bf..hey2 kpda yg ske mnyibuk...nanti bila airin dah ader bf airin britahu k...ingat semua orng ader BF@GF ke?x k...blh jer dyeorng hidup...Nak cari yg sesuai bkn snang...snang kongsi citer,nasihat...Klu blh airin nak cri BF airin yg trus leh wat jdi husband...senang kan,x yah nak pikir2 sgt...so sapa yg mlang tu..TUNGGU!!!!!!!!hahaha

0 comments: