BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Wednesday, October 6, 2010

nape lah dye?

nape lah tiap kali dye yg muncul?perlu ke airin berhenti mngharap kat dye?hurmmm,kwn2 airin kata airin nie rugi coz tolak dye jadi bf airin?sbb pe rugi?sbb dyeorng ckp,lelaki tu dah perfect utk airin,kaya,pandai,kacak,...bagi airin semua tu x pnting...klu stakat kaya duit parents dye nak wat pe?bkn hasil titik peluh dye sndiri?right?kacak?sejauh mne orng kacak nie blh di percayai?dlu dye pernah mainkan ati airin time kitaorng dah lma couple,skang x kan dye nak buat lagi?smata-mata,perempuan yg dye nak tu dah x pandnag dye,pastu dye cari airin blik...hurmmm,,,airin x pandang kekayaan,kekacakan but hnya satu yg airin pndang,iman,sikap ambil berat dye,dye syg kat airin...itu pun dah cukup...bkn snang nak cri boy yg mcm tu skrng...mmg airin ngaku,dye yg paling lama berthan ngan airin,lyan karenah airin yg manja,gile2 nie,kdang2 agak degil...tapi knapa akhirnya jadi mcm nie?coz  dah x der jodoh antara airin ngan dye...mmg airin still lagi syg kan dye mcm dye ngaku kat airin yg dye still syg kan airin..but syg airin tgl syg sbgai kwn jer...nothing anymore...i hope u know

0 comments: