BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Saturday, October 30, 2010

just frenzzzzzzzz

pertemuan ngan kwn  time kcik amat mmbsankan... x habis2 ckp yg airin nie dah brubah..mkin comel...ayu...huish...nothing interesting...x yah ckp pun airin dah thu lah...kihkihkih...rmai yg ckp k...pastu sibuk tnya sal plajaran airin...awak,saya punya result always ok...dont worry k..keakraban masa kcil hilang mcm tu jer...dye mlu ngan airin...x gentle tol..hahaha...time airin nak blik...dye mntak no airin coz x mau lost contact....dye ckp..klu dye nak gi umah airin nanti dye contact...hah?ye ke?..hahhaa..mlm xd time airin nak kuar gi umah kakak angkat mama coz ank laki dye kahwin...dye text airin...
dye: hye airin...sorry ganggu...

airin:hye...x ganggu lah...ade pe?
dye:x de pape lah...sajer msj...huhuhu..:)
airin:oh ye ke?
dye:awak dah mkn?
airin:dah...
dye:sbnarnya saya x sangka kita berdua akan berjumpa lagi stelah awak pindah rumah...time awak pindah saya sdih sgt...ble jmpa awak blik mmg terkjut x sangka awak secantik nie..
airin:hahahaa..cantik ke saya?thanks awak...

dye:awak mmg cantik..saya igtkan anak dara mana?x sangka awak...hehehe

airin:hahahaa...ye lah tu...awak pun mmg saya akui kacak gak...hhehehehee
dye:awak lagi comel...
airin:oh ye ke?...

perbualan kitaorng berlnjutan sampai kitaorng tringat time kitaorng kcik2 lu...hahahaa...lwak2

0 comments: