BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Ghost 5

Friday, August 6, 2010

Aku,dye dan kamu semua...

17/7/2010

Arghhh!!!!!!sengal btol...asal aku kecewa sebab dye...PLEASE!!!!....hahhaha.Mcm x trust jer airin leh kcewa...sdgkan selama nie clash pun rileks jer mcm x der perasaan...Btw,thanks to seorng jejaka nie yang bagi airin dorongan...Kata2 dan dorongannya utk airin melupakan smua yg terjadi amat airin hargai...hihihi..Thanks...to Achik(nama manja)KAMU MMG SAHABAT YANG BAIK,thanks 4 all...hihii..Dgn adernye jejaka nie...hahhaa,jejaka?salah...uncle...hahhaha...cian plak panggil mcm tu...hahha...Papelah tapi Airin mmg respect dkat dye...dorongan dan kata2 dye dah berjaya buat Airin lupakan kisah tu...hohoooo...To my best frenzz 4 ever,Jiha and Cua...thanks gak kerana bagi support..hihii..Nad(kwan di sebelah tmpat dudukku di dlm klas)thanks bgi support....syg kamooo....To Kyra and kw2 lain yg bri sokongan thanks...KORANG MMG THE BEST....Kpd yg mintak couple...Airin blum sedia...i'm just want to concentrate my study...hihii..SORRY!!!!!

0 comments: